https://www.high-endrolex.com/23
Fotós eszköz bérlés | bérelhető fotós eszközök szállítással
/ Blog

Eszköz bérlés

 

fotós eszközök bérelhetőkAkik hozzánk járnak fotózni vagy forgatni a stúdióba, gyakran sóhajtanak mélyeket miközben megjegyzik, mennyire jó, hogy bármire is van szükségük, itt minden kéznél van!

 

Büszke vagyok rá, hogy nem csak a Prime stúdió elhelyezkedése, adottságai, csodás fényei, nagy és kényelmes terei, de kínált eszköztára is meggyőző érv amellett, hogy helyszínt adhassunk az alkotáshoz. Sokszor felmerült már igény arra, hogy a felszereléseinket bérbe vennék külső helyszínekre, fotózásokhoz, forgatásokhoz, de mi még ennél is valami sokkal jobbat találtunk ki!

 

Eszközállományunk ugyan is kizárólag asszisztenciával együtt vehető bérbe a legkülönfélébb fotózásokhoz és egyéb produkciókhoz.

 

Miért éri meg a Prime stúdiótól eszközöket bérelni?

Mert így nem pusztán technikai eszközöket, hanem komplex, a világításra és egyéb technikai területekre kiterjedő szolgáltatást vehetsz igénybe. Kapsz egy plusz stábtagot, aki nem csak kiválóan ért az adott területhez, de rendelkezésre is bocsájtja a szükséges eszközöket.

 

A fotózások, kisebb reklámfilm- vagy klipforgatások, egyéb kisebb videós produkciók esetén felmerülő eszközigényt teljes egészében képesek vagyunk biztosítani.

 

Választékunk igen széles, mondhatni majdnem minden igényt kielégítő, és kizárólag professzionális, hibátlanul működő eszközöket viszünk a helyszínre.

 

Az alábbi linkre kattintva megtekintheted a teljes listát:

https://primestudio.hu/#felszereles

 

Igyekszünk az új eszközöket is folyamatosan felvinni a listába, de ha szükséged van valamire, amit itt felsorolva nem találsz meg, akkor is kérdezz rá nyugodtan, lehet, hogy tudunk segíteni! Mivel több rental céggel is kapcsolatban állunk, ha az elképzeléseid megvalósításához a mi eszközeinkön kívül másra is szükség van, nagy valószínűséggel rendelkezésedre tudjuk bocsájtani.

 

Bérlési feltételek

Az eszközbérlés egyik alapfeltétele a már fentebb említett asszisztencia, amit az eszközök bérléséhez biztosítok. Ez sok előnnyel jár együtt, többek között azzal is, hogy megoldott a szállítás, azzal a kérdéskörrel Neked már nem kell törődnöd, hogy hogyan kerül a felszerelés a fotózásra vagy a forgatásra.

 

Másrészről, nem csak a helyszínre viszem, de ott be is állítom Neked igény szerint az eszközöket. Mivel jól ismerem mindegyiket, gyorsan tudom elvégezni a szükséges beállításokat, kvázi világítási- és tech asszisztensként működöm a stábbal együtt, ezzel pedig sok időt megspórolhatok a csapatnak.

 

Fontos kiemelnem, hogy nálunk az eszköz bérlés úgy nem működik, hogy kiválasztasz egy lámpát a listából, érte jössz és elviszed! Kizárólag szállítással és asszisztenciával együtt tudod az eszközöket igénybe venni, így akkor éri meg igazán, ha a fotózáshoz, produkcióhoz szükséges teljes eszközállományt (vagy legalább is a nagy részét annak, amire szükséged van) tőlünk bérled!

 

Ha kezdőként szeretnél fotózáshoz vagy videó felvételhez eszközöket bérelni, ez egy nagyszerű lehetőség a számodra! Nem csak gyakorlati segítséggel, de – persze csak ha szeretnéd- elméleti tanácsokkal is el tudlak látni az ideális beállításokkal kapcsolatban. Ne félj, tiszteletben tartom az alkotói szabadságodat, pusztán segítek a lehető leggyorsabban és legprofibb módon megvalósítani elképzeléseidet!

 

fotós eszközök bérelhetőkHogyan működik és mennyibe kerül az eszközök bérlése?

Ha tudod, mit szeretnél, és a listában megtaláltad a szükséges eszközöket, írd meg nekünk, mire lenne szükséged! Ha még nincs elég tapasztalatod, leírhatod a projektet, vagy megmutathatod a képi világot, amit megálmodtál, és én szívesen segítek annak kitalálásában, az eszközpark összeállításában és az álom megvalósításában is.

 

Igényeidet, elképzeléseidet az info@primestudio.hu e-mail címre küldd meg!

 

Kérlek, írd meg azt is, melyik napokon vennéd igénybe a felszerelést, és várhatóan milyen időtartamra, valamint hol van a fotózás vagy forgatás helyszínre. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor előtte nyugodtan hívj fel és egyeztessünk, beszéljük át a részleteket még ajánlat adás előtt!

 

Ha a kiválasztott kellékek az általad megjelölt időben szabadak, a részletek és az igénybe vett darabszám függvényében mindenkinek egyedi árajánlatot adunk.

 

Az eszközök adott időpontban való rendelkezésre állásához 50 % előleget kell befizetni a teljes bérlési költségből.

 

Ha bármi kérdésed van, írj nekünk: info@primestudio.hu

 

Bodogán Sándor

 

 

 

Friss blogbejegyzések



/ Egy workshop a Prime stúdióban


Szeretnél értesülni legújabb akcióinkról?

Iratkozz fel a hírlevélre és nem maradsz le semmiről!


Kérdésed van?

Tedd fel, igyekszünk mindenre választ adni!


Kapcsolat
https://www.high-endrolex.com/23