https://www.high-endrolex.com/23
Egészséges, szép haj és bőr a fotókon | Fotózás és D vitamin
/ Blog

Egészséges, szép haj és bőr a fotókon

 

A fotós szakma összetett, a szakembereknek számtalan dologra figyelmet kell szentelniük. A szükséges szempontokat a képzések során elsajátítják, de munkájukat meghatározza saját kreativitásuk is. A fotósok érdeke, hogy a lehető legjobb minőségű képeket adják ki a kezükből, hiszen az ügyfeleik is így lesznek maradéktalanul elégedettek. Egy profi fotózás több óráig is eltarthat, de az idő gyorsan elrepül, hiszen az egész valódi élményt jelent a résztvevők számára.

napfény jótékony hatása

A fotóstúdiókban történő portré fotózásokon jellemzően minden szükséges dolog a rendelkezésünkre áll, gondolunk itt sminkesre, fodrászra, hátterekre, sőt van, hogy ruhákból is van módunk választani, de ettől függetlenül magunkat is fel kell készítenünk az eseményre.

Hogyan készülhetünk fel a fotózásra?

Az ütős, átható képekért nem csak a fotósnak kell odatennie magát, hanem nekünk, résztvevőknek is. Modellként hallgassunk a fotós tanácsaira, például, hogy miként pózoljunk, ezen kívül lényeges, hogy megjelenésünk kipihent és ápolt legyen.

A képeken látni lehet majd, ha zsíros a hajunk vagy koszosak a körmeink, tehát ezekre figyeljünk oda, a professzionális képek érdekében. Hajkoronánk kevésbé fog zsírosodni és egészséges marad, amennyiben a szervezetünk D-vitamin szintje megfelelő. Számos kutatás alátámasztotta már, hogy hazánk társadalmának a nagy része szenved a tél végére D-vitamin hiányban, ezért valamilyen formában pótolni szükséges. A D-vitaminnak a hajhullás megállításában vagy mértékének csökkentésében is jelentős a szerepe.

Mint már említettük, számos műteremben fodrász is van, ebben az esetben bízzuk rá frizuránk elkészítését, így garantált, hogy a hajunk illeni fog a fotózás témájához.

A fotózást megelőző éjszaka igyekezzünk kialudni magunkat, hogy elkerüljük a szem alatti karikákat és a kifakult arcbőrt, az üde bőrfelület maximálisan hozzájárul a tökéletes végeredményhez.

Egy profi fotózáson való részvétellel szeretteinket is meglephetjük, de az említett támpontokra hívjuk fel a figyelmüket, hogy megjelenésükben ők is kiválóan tündökölhessenek.

Friss blogbejegyzések



/ Egy workshop a Prime stúdióban


Szeretnél értesülni legújabb akcióinkról?

Iratkozz fel a hírlevélre és nem maradsz le semmiről!


Kérdésed van?

Tedd fel, igyekszünk mindenre választ adni!


Kapcsolat
https://www.high-endrolex.com/23