/ Nyíltnap

 

Nyílt nap a Prime Stúdióban

 

Mindig is érdekelt, hogy működik igazából egy fotóstúdió?

Most ingyen kaphatsz betekintést

 

2019. szeptember 14-én, szombaton nyílt napot tartunk a Prime Stúdióban.

Gyere el és nézd meg, próbáld ki, fotózd le!

 

De hogy ne csak az állványokat és a fényformálókat nézegesd, két hús-vér modell lesz velünk, akiket fotózhatsz kedvedre.

A létszám korlátozott, add le mielőbb jelentkezésedet, hogy le ne maradj!

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az info@primestudio.hu e-mail címen tudszJelentkezésedben add meg neved, e-mail címed, telefonszámod, és az időpontot, hogy mikor szeretnél jönni. Regisztrációd akkor válik érvényessé, ha megkaptad tőlünk a visszaigazoló e-mailt.

 

Az eseményen lehetőséged lesz arra, hogy megtekintsd a stúdió teljes területét és felszereltségét, kipróbáld, milyen lehetőségek rejlenek benne. A stúdió jól felszerelt Manfrotto termékekkel. A nyíltnapon rágcsálnivalóval és üdítővel kedveskedünk a résztvevőknek.

 

Szeptember 14, írd be a naptárba!

 

Mi lesz az ingyenes program?

  • Az eseményen egész nap két modell áll majd rendelkezésünkre: Viki és Melinda. Közreműködésükkel a fotósok tesztelhetik a stúdió lehetőségeit, a fényeket, háttereket.
  • Jelen lesz a FOTOPLUS. Elhozzák a legújabb DSLR és MILC fényképezőgépeket és optikákat. Ezeket is kipróbálhatjátok stúdió körülmények között.
  • Az esemény másik támogatója a MANFROTTO Magyarország, általuk számos Manfrotto, Lastolite és Colorama terméket is kipróbáhattok.

 

A nyílt napon 2 órás időközökkel indulnak a csoportok, egy etap 1,5 órás, maximum 12 fő részvételével. Az etapok indulási ideje 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 

 

A két modell, Viki és Melinda

 

Viki_Melinda

 

Kollégáink az egész nap során rendelkezésetekre állnak az alábbi témakörökben:

  • Bodogán Sándor - a FOTOSWORKSHOPOK megálmodója és egyik oktatója. Fotózással, tanulással, stúdióbérléssel kapcsolatos kérdéseitekre válaszol.
  • Deri Laura - sminkes. Ő készíti el a fotózáshoz a modellek sminkjét. Sminkeléssel kapcsolatos kérdéseitekre szívesen válaszol az egész nap során.
  • Apjok Anita - a FOTOSWORKSHOPOK egyik oktatója, retusőr. Utómunkával kapcsolatos kérdéseiteket tehetitek fel neki.
  • A Fotoplus szaktanácsadója. Segít a vázakkal, optikákkal és kellékekel kapcsolatos kérdésekben.

 

A nyílt napon részt vevő vendégek között egy 40 000 Ft értékű workshop utalványt sorsolunk ki, melyet a fotosworkshopok.hu weboldalon lehet beváltani!

 

Mindenkit szeretettel várunk!/ Egy workshop a Prime stúdióban


Szeretnél értesülni legújabb akcióinkról?

Iratkozz fel a hírlevélre és nem maradsz le semmiről!


Kérdésed van?

Tedd fel, igyekszünk mindenre választ adni!


Kapcsolat