/ Rólunk

 

Stúdiónkat 2009-ben alapítottuk Budapest szívében a Boráros téren, melyből gyönyörű kilátás nyílik a Dunára és a főváros budai oldalára. 2017 szeptemberében úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk kapuinkat a nagyközönség előtt is.

Célunk, hogy helyet és teret biztosítsunk mindazok számára, akik szeretnek fotózni, és ehhez keresik a megfelelő helyszínt. A stúdió napfény stúdióként is működik, kitűnő helyszín azoknak, akik természetes fényekkel szeretnek dolgozni! Tágas, jól felszerelt stúdiónkban minden megtalálható, ami a megálmodott kép megvalósításához szükséges. A Prime Stúdió nem csak fotóstúdióként bérelhető, kisebb oktatások, castingok, workshopok, rendezvények megtartására is kitűnően alkalmas.

A zavartalan munkát biztosítja, hogy a fotó stúdió külön ajtóval zárható helyiségben található. Az előtte elhelyezkedő előkészületi szobában két beállásos sminkes/fodrász hellyel rendelkezünk, illetve itt van lehetőség a fotózásra szánt ruhák fogasra akasztására, vagy akár az átöltözésre is.  A stúdióban található vasaló és vasalódeszka is, így a ruhákon az esetleges gyűrődések gyorsan orvosolhatók. A kanapéval felszerelt pihenő részen kifújhatják magukat a stábtagok. A stúdió teljes területén elérhető ingyenes wi-fi-vel  komfortosabbá tettük az ott eltöltött időt.

Stúdiónkban többféle fal- és padlófelület, gyönyörű ablakok, és többféle anyagháttér biztosítja a díszletet a sokszínű képekhez. A többszínű falak a munkát gyorssá és hatékonnyá teszik, hiszen csak a modellt és a világítást kell mozgatni. Stúdiónk ideálisan 8-10 fő fogadására alkalmas.

Elhelyezkedésének köszönhetően a stúdió BKV-val és autóval is könnyen megközelíthető, a közelben pedig gyorséttermek és boltok gondoskodnak arról, hogy akár egy egész napos fotózás alatt is biztosítva legyen az étkezés.

Mivel nem szeretnénk megzavarni a munkát, a bérlés ideje alatt a fotózás helyszínén csak abban az esetben tartózkodik bent a szakmai asszisztencia, ha erre külön igény van (kivéve első stúdiós bérlés esetén 2 óra asszisztencia kötelező).

Szeretnénk, hogy ügyfeleink minél otthonosabban érezzék magukat a stúdióban, ezért mindenkit kérünk, hogy a felszerelésre és a stúdióra sajátjaként vigyázzon, és tartsa meg azt a rendet, ami érkezéskor fogadta.

A stúdiónk kutyabarát hely! Ha a kutyusod jól nevelt, nem fog kárt tenni a felszerelésekben és a bútorokban, és nyugodtan tud várakozni a fotózás ideje alatt, akkor elhozhatod Őt is magaddal. :)

Bármilyen kérdés esetén a stúdió munkatársa rendelkezésre áll./ Egy workshop a Prime stúdióban


Szeretnél értesülni legújabb akcióinkról?

Iratkozz fel a hírlevélre és nem maradsz le semmiről!


Kérdésed van?

Tedd fel, igyekszünk mindenre választ adni!


Kapcsolat