https://www.high-endrolex.com/23
/ Blog

Nálunk készül: Alkotók Egymásközt Podcast

 

podcast_story_elindult (1)

 

Mindig szívesen emlegetjük stúdiónkkal kapcsolatban, hogy felszerelt és minden igényt kielégítő, legalább is a fotózásokkal és forgatásokkal összefüggésben, de most még egy nagy lépést tettünk előre a „minden igény” kielégítésének érdekében. Portfóliónk új lehetőséggel bővült bérlőink számára, kibővített felszerelésállományunknak köszönhetően stúdiónkban most már nem csak képi alkotások, de hangi anyagok, interjúk, podcastok is születhetnek, tesztelten jó hangminőségben.

 

Az első ilyen jellegű, nálunk készülő projekt a Fotosworkshopok.hu vadonatúj, elsősorban fotósoknak és művészeknek szóló podcast sorozata, az Alkotók Egymás Közt.

 

Alkotók Egymás Közt Podcast

 

Nem titok, hogy kifejezetten kedves számunkra minden olyan nálunk készült tartalom, mely a magas színvonalú fotográfiához kötődik. Éppen ezért olyan nagy öröm, hogy mi adhatunk otthont a Bodogán Sándor által vezetett beszélgetéseknek.

 

Az Alkotók Egymás Közt podcastok kiinduló pontja a fotográfia, az alkotás, de nem a hagyományos értelemben véve. Sándor érdekes és magas színvonalú munkássággal bíró fotósokat hív meg interjúiba, de emellett más alkotókat, művészeket is vendégül lát és a fotográfiához, művészethez kapcsolódó egyéb szakmák sikeres képviselőit is megismerteti velünk. Minden esetben olyan beszélgetőpartnert választ, aki szorosabb vagy tágabb értelemben véve, de az alkotáshoz szorosan köthető módon rendelkezik figyelemre méltó tapasztalatokkal, akinek a pályáját, látásmódját vagy éppen munkamódszerét ő maga is nagyra tartja.

 

Sándor vendégei megosztják velünk a sikerhez vezető útjuk titkait, beavatnak minket szakmai tapasztalataikba és sok esetben kendőzetlen őszinteséggel beszélnek a nehézségeikről, problémáikról és kihívásaikról is. A beszélgetések során pedig mindig bebizonyosodik, hogy a magas színvonalú alkotás folyamata messze túl mutat a technikai tudáson, vagy akár a minőségi apparátuson, a valódi alkotóművészet ennél jóval szerteágazóbb és összetettebb...

 

A beszélgetések olykor közvetlenek és szórakoztatóak, máskor pedig mélyek és komolyak, de minden esetben olyan információkat rejtenek, melyek birtokában az azt hallgatók érdekes új nézőpontokkal, tanulságos élményekkel vagy éppen értékes információkkal, tapasztalatokkal gazdagodhatnak a fotográfiával, az alkotással és művészetekkel összefüggésben

 

 

Hallgass bele Te is!

 

Ha Te is szereted a fotográfiához, alkotáshoz köthető, minőségi és szemléletformáló tartalmakat, mindenképp érdemes belehallgatnod ezekbe a beszélgetésekbe!

 

A csatorna 2022 novemberében indult el és minden héten egy új adással bővül. Az adások elérhetőek minden nagyobb podcast csatornán keresztül, Bodogán Sándor Youtube csatornáján és a Vimeon keresztül is.

 

Podcast linkek:

Spotify

Anchor

Vimeo

Youtube

Apple

Podcasts Google

Friss blogbejegyzések



/ Egy workshop a Prime stúdióban


Szeretnél értesülni legújabb akcióinkról?

Iratkozz fel a hírlevélre és nem maradsz le semmiről!


Kérdésed van?

Tedd fel, igyekszünk mindenre választ adni!


Kapcsolat
https://www.high-endrolex.com/23