https://www.high-endrolex.com/23
Fényképek nyomtatása bárhol, bármikor | a paktikus zsebnyomtató
/ Blog

Fényképek nyomtatása bárhol, bármikor

 

zsebnyomtatóA digitalizációnak köszönhetően ma már a legtöbben telefonjukkal készítik a képeket, ám vannak még bőven olyanok is, akik nem csak a készülékükön tárolják a fotókat, hanem normál fényképek formájában is. Sokan hívei még annak, hogy a telefon helyett rendes fényképezőgéppel örökítsék meg az emlékeket. A fotók előhívására jellemzően a megrendeléstől számítva még több napot várni szükséges, nem mellesleg ma már kissé drágának bizonyul ez a szolgáltatás.

A problémára kiváló megoldást jelenthet a mini, zsebre vágható bluetooth nyomtató, amit bármerre magunkkal vihetünk, hogy mindig kéznél legyen. Tehát egyáltalán nem foglal sok helyet és súlyra sem nehéz.

 

Mennyire bonyolult a zsebnyomtató használata?

A zsebnyomtató használata nem bonyolult egyáltalán, sőt inkább pofon egyszerű, csupán kapcsolódnunk kell hozzá a bluetooth segítségével és már nyomtathatóak is a képek a telefonról. Óriási előnye a zsebnyomtatónak, hogy működése hőnyomtatással történik, így nem kell azon aggodalmaskodnunk, hogy a tinta bármelyik percben kifogyhat

A zsebnyomtatóval kiváló ajándékokat készíthetünk családtagjainknak, barátainknak egyaránt, hiszen a képek sokkal személyesebbek és maradandóak. Továbbá, a készülékkel feldobhatjuk a baráti, családi összejöveteleket, szóval mindenképpen célszerű beszereznünk, garantált, hogy nagy hasznát vesszük majd.

 

Friss blogbejegyzések



/ Egy workshop a Prime stúdióban


Szeretnél értesülni legújabb akcióinkról?

Iratkozz fel a hírlevélre és nem maradsz le semmiről!


Kérdésed van?

Tedd fel, igyekszünk mindenre választ adni!


Kapcsolat
https://www.high-endrolex.com/23